IN TRAFIC,CIOCNIRILE NU SE LASA CU ZAMBETE

IN TRAFIC,CIOCNIRILE NU SE LASA CU ZAMBETE

Spread the love

Asigurarea ta Casco ECOnom  : Mașina este poate cel mai util bun al tău, îți asigură independența, confortul, te mândrești cu ea, dar ai și investit un buget semnificativ pentru ea. Vara sau iarna, conducând în drum spre casă, spre serviciu sau în vacanță, zilnic ești expus unor adevărate provocări. Pentru că un singur moment de neatenție, fie că este din partea ta sau a celorlalți participanți la trafic, poate însemna cheltuieli semnificative cu reparațiile, OMNIASIG îți oferă o poliță extrem de accesibilă de asigurare auto facultativă, Casco ECOnom, la un tarif începând de la 300 lei/an. Alege o poliță Casco de la o companie stabilă și puternică financiar, care oferă servicii de calitate și o plată promptă a despăgubirilor.
AVANTAJE  ASISTENŢĂ RUTIERĂ Polita Casco ECOnom include un avantaj foarte important: ASISTENŢA RUTIERĂ, pentru autoturismele cu vechime de maxim 10 ani. Această facilitate te asigură că indiferent ce problemă ai cu maşina, un specialist va veni şi ţi-o va remedia. Prin  serviciul  de ASISTENŢĂ RUTIERĂ, beneficiezi de următoarele:

 • Asistență la locul producerii evenimentului asigurat (depanare)
 • Tractarea maşinii
 • Transportul tau, al pasagerilor si al bagajelor voastre la destinatia intiala sau la domiciliu/sediu
 • Cazarea ta şi a pasagerilor la hotel
 • Transport in regim TAXI 
 • Retea extinsă de UNITĂŢI SERVICE PARTENERE la nivel naţional. În aceste service-uri partenere beneficiezi de siguranţa şi promptitudinea reparaţiilor şi de servicii de calitate. Este acceptata inclusiv plata despagubirilor in regie proprie (plata direct catre asigurat)Emitere rapida a politei, FARA INSPECTIE DE RISC si FARA COMPLETAREA CERERII-CHESTIONARAcoperirile politei sunt valabile si in cazul conducerii autoturismului de catre alte persoane (in varsta de peste 30 ani)Perioada de asigurare este de 6 sau 12 luni
  TARIF

             DETALIICUI I SE ADRESEAZA? Casco ECOnom este o polita de asigurare foarte accesibila, care se adreseaza tuturor persoanelor fizice, cu varsta de peste 30 de ani, care detin autoturisme rulate înmatriculate în România, cu o vechime chiar și mai mare de 10 ani.RISCURI ACOPERITE

 • Casco ECOnom iti ofera cea mai importanta protectie de care ai nevoie pentru masina ta – acoperirea riscului de accidente cu alte vehicule, pe teritoriul Romaniei, daca este vina ta sau daca celalalt sofer nu detine o asigurare RCA.

CE FACI IN CAZUL UNUI INCIDENT?

 • Call center NON – STOP dedicat pentru: Avizarea Daunelor, Asistenta Daune (obtii permanent informatii cu privire la stadiul dosarului tau de dauna), Asistenta Rutiera
 • Casco ECOnom este un produs inovativ, cu un pret competitiv, corect si echitabil, pornind de la DOAR 300 lei / an.

       TREBUIE SA STII

 • Fransiza este suma fixa sau procentul din dauna sau suma asigurata suportat de asigurat. Optarea pentru fransiza conduce la scaderea primei de asigurare.
 • Suma asigurata reprezinta valoarea pentru care a fost asigurat autovehiculul si este maximul despagubirii acordat de societatea de asigurari.                
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x